MARIJA OTKRILA ISTINU: Evo u kakvom je odnosu sa Majom Mandžukom

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIJA OTKRILA ISTINU: Evo u kakvom je odnosu sa Majom Mandžukom

Demantovala je glasine.

Prethodnih dana mnogo se pisalo o pop pevačici Mariji Šerifović. Ona će najluđu noć provesti u Beogradu, gde će održati koncert, ali to nije glavna tema u medijima. Pored toga pisalo se o pevačicinom stanu u Americi, kao i o tome da joj je prva komšinica Maja Mandžuka.

Marija je sada to demantovala.

- Baš su se ono... Neću reći nalupetali, baš pišu neistine. Maju Mandžuku poznajem još iz perioda dok je bila sa Filipom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Živojinovićem i mi smo bili prijatelji, prijatelji smo i dan danas. Maja ne živi više u Americi, koliko se ja sećam, tako da... Potpuna nebuloza, osim da postoje naši prijatelji koji su prijavljeni na toj adresi i koji tamo žive - objasnila je Marija.

Ona vredno radi na svom novom albumu kojim će, nada se, uspeti da zadovolji najrazličitije ukuse svoje publike.

- Biće lep i biće drugačiji. Ne nešto preterano drugačiji od svega što sam radila ja, ali će biti drugačiji, jer svako ko preferira bilo koju vrstu muzike moći da nađe pesmu za sebe, to mi je negde ideja - rekla Šerifovićeva.

BONUS VIDEO: RADA PRIVEDENA U ŠVAJCARSKOJ! Otkriva sve detalje: "U pritvoru bilo HLADNO - tužićemo ih!" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MARIJA ŠERIFOVIĆ VIŠE NEMA STAN U AMERICI Otkrila je surovu istinu o životu preko bare, a evo kako je POPOVIĆ UMEŠAN U SVE

Izvor: Blic, 13.Nov.2019

U domaćim medijima se mnogo puta potezala priča o nekretnini od 300.000 dolara koju Marija Šerifović navodno poseduje u Americi, zemlji kojoj se vraća u svakoj mogućoj prilici, ali ona je sada rešila da konačno stavi tačku na sva nagađanja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.