Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2019, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIJA KULIĆ UZIMA SAV MILJANIN I ZOLIN NOVAC:TRAŽI VEŠTAČENJE ZA ĆERKU!

Zadrugarka Marija Kulić doživela je nervni slom jer njena ćerka Miljana nije otišla na kiretažu, te je rešila da stvari uzme u svoje ruke! – To što su oni zamislili neće da im prođe dok je moja glava zdrava. Sad ću ja da tražim psihijatrijsko veštačenje o određivanju njene poslovne sposobnosti, pa će ljudi koji The post MARIJA KULIĆ UZIMA SAV MILJANIN I ZOLIN NOVAC:TRAŽI VEŠTAČENJE ZA ĆERKU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

TAJNA MILJANE KULIĆ I BIVŠEG DEČKA SLAĐANA: Otišla za Krepoljin da RADI kako bi on mogao da se KOCKA na njen RAČUN!

Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2019

Miljana Kulić je trenutno glavna tema u Zadruzi 3 nakon što je saznala da je u drugom stanju s Lazarom Čolićem Zolom. Njena majka Marija nikako ne podržava da Miljana rodi Zolino dete jer smatra da je on nesposoban da se brine o porodici, ali i da je neradnik i kockar, što je i sama The post TAJNA...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.