Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2019, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJNA MILJANE KULIĆ I BIVŠEG DEČKA SLAĐANA: Otišla za Krepoljin da RADI kako bi on mogao da se KOCKA na njen RAČUN!

Miljana Kulić je trenutno glavna tema u Zadruzi 3 nakon što je saznala da je u drugom stanju s Lazarom Čolićem Zolom. Njena majka Marija nikako ne podržava da Miljana rodi Zolino dete jer smatra da je on nesposoban da se brine o porodici, ali i da je neradnik i kockar, što je i sama The post TAJNA MILJANE KULIĆ I BIVŠEG DEČKA SLAĐANA: Otišla za Krepoljin da RADI kako bi on mogao da se KOCKA na njen RAČUN! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

TO JE SADA ZRNO GRAŠKA, SAMO SE OČISTI: Ovako Marija govori o NEŽELJENOM UNUČETU i tera ćerku da ABORTIRA (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 18.Okt.2019, 12:47

Marija Kulić već neko vreme razgovara sa ćerkom Miljanom i njenim dečkom, Lazarom Čolićem Zolom, sa kojim je ostala trudna pre ulaska u “Zadrugu 3”. Sutra je navodno poslednji dan za kiretažu i ukoliko Miljana odluči, ujutru će napustiti imanje, kako bi otišla i uradila to. Miljana je svesna...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.