MARIJA KULIĆ NAPUSTILA ZADRUGU - Izbačeni učesnik se izlanuo pred kamerama! Miljani je mnogo bolje kada ona nije tu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 15:19

MARIJA KULIĆ NAPUSTILA ZADRUGU - Izbačeni učesnik se izlanuo pred kamerama! "Miljani je mnogo bolje kada ona nije tu"

Izlanuo se!

Protekle noći održano je Izbacivanje u Zadruzi, a Belu kuću je zauvek napustio Borislav Terzić Terza koji je imao manji broj glasova od Žane Đorđević sa kojom se borio za opstanak.

Terza je u studiju kod Dušice Jakovljević govorio o svom učešću i generalnom utisku i dešavanjima u Zadruzi, pa je komentarisao i parove u Beloj kući.

On se tada izlanuo pred kamerama, pa potvrdio i tvrdnje gledalaca da Marija Kulić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije u rijalitiju, jer je ne viđaju u programu.

- Mnogo mi je drago zbog Miljane, sada je super, moram da kažem da joj je mnogo bolje kada Marija nije tu, od kada je izašla - rekao je Terza u studiju.

Terza je potom imenovao vođu za ovu nedelju, a zadrugari su danas saznali da je to Bojan Savić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Marija Kučić TAJNO NAPUSTILA ZADRUGU Takmičar se izlanuo u programu uživo, pa sve otkrio

Izvor: Blic, 03.Apr.2023

Protekle noći održano je izbacivanje u Zadruzi, a Belu kuću je zauvek napustio Borislav Terzić Terza koji je imao manji broj glasova od Žane Đorđević sa kojom se borio za opstanak.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.