REŠIO DA RASKRINKA OVE ZADRUGARE: Kod Dušice Jakovljević stigao on! Ošurio po učesnicima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 23:31

REŠIO DA RASKRINKA OVE ZADRUGARE: Kod Dušice Jakovljević stigao on! Ošurio po učesnicima (VIDEO)

Nije štedeo reči!

Voditeljka, Dušica Jakovljević poželela je svim poštovanim gledaocima i publici dobro veče, a u emisiji ugostila je druga nominovane takmičarke, Žane Đorđević, Acu.

Ona je sa njim prokomentarisala aktuelna dešavanja vezana za nju u Beloj kući.

- Kako ti deluje Žana u "Zadruzi"? - pitala je Dušica.

- Ona je meni sinoć delovala kao da je neko iz raja, ona, slučajno zalutala u pakao. Zašto su svi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obrušili na nju?! Nije mi bilo jasno. Valjda im nije normalno zato što nije prostitutka, pa im je čudno - rekao je Aca.

- Bila je velika diskusija između Filipa Cara i Žane, kakva je Žana van "Zadruge" - pitala je Dušica.

- Naravno da neće pred kamerama da se ponaša kao u svojoj sobi. Njima je nenormalno zato što je ona normalna. A što se tiče Filipa, muškarac koji je odbijen, malo je i ljut. Tako da, to je sve razumljivo - otkrio je Žanin drug.

- Kako ti deluje Žanin odnos sa Markom - pitala je Dušica.

- Oni se nisu poljubili ni u usta, ne znam šta... Da skače do plafona, onda bi im bilo okej. To su se našli da pričaju, ne tvrdim da me ne bi tužili, one koje vole da skaču do plafona. I to što uzimaju njene godine, kao da ima 350 godina. Još nešto mi je zaparalo uši, to što su izmislili da je ime njeno Žaklina. Lepo je to ime, ali njeno pravo ime je Žana - rekao je Aca.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOLESNO: Smatra da još voli Zvezdana! Rafal po Ani Ćurčić i Anđeli - Želim joj da što pre ozdravi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 03:04

Nije štedeo reči!..Nakon odgledanog priloga o Zvezdanu Slavniću, Ani Ćurčić i Anđeli Đuričić, drug nominovane učesnice Žane Đorđević je komentarisao njihov odnos sa voditeljkom Dušicom Jakovljević...- Mislim da ona njega i dalje voli što je bolesno, ali je*iga - rekao je Žanin drug...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.