MANIPULIŠU MALIM ŽELJKOM! Ivanov HONORAR odlazi Kulićkama: Zadrugar šokiran informacijama iz Niša!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 19:08

MANIPULIŠU MALIM ŽELJKOM! Ivanov HONORAR odlazi Kulićkama: Zadrugar šokiran informacijama iz Niša!

Naplaćuju mu čuvanje unučeta?

Miljana Kulić je prošlog meseca diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga", a pre nekoliko dana je istu sudbinu doživela i njena majka Marija, koja se trenutno nalazi u Nišu.

Marija se trenutno posvetila čuvanju Miljaninog sina Željka, a Ivan Marinković je sinoć u emisiji "Pitanja gledalaca" dobio pitanje upravo o ovome.

- Da li će i honorare da ti čuva Marija - glasilo je pitanje koje mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pročitao voditelj.

- Šta mi to Marija čuva - začudio se Ivan.

Pa dete - odgovorio mu je voditelj.

- Neće da mi čuva honorare, ona čuva svoje unuče, moje i Miljanino. Ona je meni čuvala ovde budžet jedan dan. Jelena mi čuva honorare, ona mi godinama čuva - besneo je Marinković.

Detaljnije u video-prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.