MANEKEN IZ LUNINOG SPOTA UKLJUČIO SE UŽIVO: Marko uticao da SE NE POJAVI u spotu? Otkrio ISTINU o njima

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 01:42

MANEKEN IZ LUNINOG SPOTA UKLJUČIO SE UŽIVO: Marko uticao da SE NE POJAVI u spotu? Otkrio ISTINU o njima

Ovo niste očekivali!

U toku je emisija "Zadruga - Narod pita", a večerašnji gostu su, oči u oči, bivši ljubavnici, Dragana Mitar i Edis Fetić, a gledaoci ih nisu uopšte štedeli.

Međutim, jedan gledalac posebno se izdovjio od ostalih, pre svega zbog teme koju je pokrenuo.

Kako je sam priznao, on se javio kako bi progovorio o jednom drugom paru - Marku Miljkoviću i Luni Đogani.

- Rekao bih prvo svoje mišljenje o njima. Sve je normalno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u životu, i zaljubiti se, i oženiti, i razvesti ako ne ide. Moji favoriti su bili Marko, Iva, Anabela i Gagi. Cilj mog javljanja je da demantujem vest o spotu "U ljubavi luda", ja sam maneken iz Luninog spota. U pitanju je vest da je Marko uticao na to da se ne pojavim u spotu. To nije istina. Istina je da su me i Luna i Marko ispoštovali. Luna me je zvala i objasnila mi sve. Kupila me je skroz - rekao je gledalac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.