MALČANSKI BERBERIN JE ZA NJEGA MALO DETE Radmila Živković surovo o Miki Aleksiću: Može da se izvuče...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 19:51

"MALČANSKI BERBERIN JE ZA NJEGA MALO DETE" Radmila Živković surovo o Miki Aleksiću: "Može da se izvuče..."

Iskreno...

Glumica Radmila Živković (68) u ekskluzivnoj ispovesti za "Srbija Danas", nakon teških iskustava mladih koleginica, Milene Radulović (25) i Ive Ilinčić (24), koje su iznele da su bile seksualno zlostavljanje i uznemiravane od strane Miroslava Mike Aleksića (68), zgrožena i povređena progovorila za naš portal:

A post shared by Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija)

- Ja kad sam se oglasila zvali su me babetinom željnom popularnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sramota me je od našeg naroda. Međutim danas nije više bitno da li si poznata glumica ili ne, i kako ja imam pravo da komentarišem bilo šta kada sam ja snimala seksi scenu.

- Svako tokom života ima nepristojne ponude, ovo je silovatlej zločinac, Malčanski berberin je za njega malo dete, on vara devojčice na ulicama a ovaj je na izvolte dobijao divnu decu koju je unakazio. Ako je ovaj dobio 40 godina ovaj mora da dobije preko 50 – rekla je glumica.

A post shared by Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija)

Kad smo rekli glumici da mu se po zakonu planira kazna od 15 godina zatvora glumica je ostala šokirana:

- Može da se desi i da se izvuče, kao nema dokaza, nema fizičkih dokaza, onda je ekstremni predator i hoštapler i računa da ga niko neće prijaviti, On je ucenjivao životom. Mene samo čudi gde su ti roditelji i produceni koji su pričali da ih on priprema za surovi svet, gde su oni sada.

- Mi se ne plašimo države, mi se plašimo idiota na društvenim mrežama i oni su nam najveća pretnja, nikad ne znamo ko se krije sa druge strane – dodala je glumica za kraj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Javni linč mora odmah da prestane!" Glumica Eva Ras stala u ODBRANU Miki Aleksiću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 13:27

Zvanična odluka suda još uvek ne postoji!..Slučaj koji je trenutno u žiži interesovanja odnosi se na glumicu  Milenu Radulović, koja je svog bivšeg profesora Miroslava Miku Aleksića optužila za seksualno zlostavljanje, a cela Srbija budno prati ovaj slučaj...I dok su mnoge kolege glumci i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.