Javni linč mora odmah da prestane! Glumica Eva Ras stala u ODBRANU Miki Aleksiću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 13:27

"Javni linč mora odmah da prestane!" Glumica Eva Ras stala u ODBRANU Miki Aleksiću!

Zvanična odluka suda još uvek ne postoji!

Slučaj koji je trenutno u žiži interesovanja odnosi se na glumicu  Milenu Radulović, koja je svog bivšeg profesora Miroslava Miku Aleksića optužila za seksualno zlostavljanje, a cela Srbija budno prati ovaj slučaj.

I dok su mnoge kolege glumci i javne ličnosti poslale poruke podrške Mileni Radulović, postoje i oni koji su stali u odbranu Aleksiću jer smatraju da je čitava situacija izmakla kontroli i da je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počelo da liči na jednu vrstu javnog linča.

A post shared by nova.rs lifestyle (@nova.rs_lifestyle)

Milena nije jedina među koleginicama koja zastupa ovaj stav, jer nam je isto to rekla i Eva Ras koju smo pozvali za komentar.

- Neću da komentarišem ništa ovako, sve što mogu da kažem je da ovakva vrsta javnog linča i svrstavanja samo na jednu stranu, a da još uvek ne postoji zvanična odluka suda, mora da prestane - rekla je Eva, a ona kaže nije imala takva iskustva u svojoj karijeri.

- Ja nisam doživela ništa slično, bila sam oštra kada su te stvari u pitanju - rekla je Eva.
Pogledaj vesti o: Eva Ras

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.