MAJKA SE PLAŠILA DA NEĆE DOČEKATI UNUKA Sloba Radanović prvi put progovorio o porodici - Javila se ljubomora!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 09:59

"MAJKA SE PLAŠILA DA NEĆE DOČEKATI UNUKA" Sloba Radanović prvi put progovorio o porodici - Javila se ljubomora!

Sloba je nedavno dobio sina Damjana.

Sloba Radanović je nedavno po prvi put postao otac, a naslednika mu je rodila supruga Jelena Radanović koja iz prethodnog braka ima dva sina.

Otkako je dobio dete Sloba se nije oglašavao za medije, a sada je otkrio koliko mu se život promenio otkako je beba stigla u kuću, čega je morao da se odrekne i koji trenutak je do sada za njega bio najemotivniji.

- Meni se, zapravo, život nije promenio. Nema tog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stresa i haosa o kom su mi svi pričali i koji sam očekivao. Sve ide nekako glatko i prirodno, kao da je Damjan oduvek sa nama. Jedino što se promenilo jeste to da sam dobio emociju za koju ranije nisam znao. Odmah sam se zaljubio u to dete, a čini mi se i da Luku, Nauma i Jelenu volim više - kaže Sloba i priznaje da je sa dolaskom bebe postao "mekši".

- Emotivniji sam, da, teško mi pada kada moram da odem od kuće, bilo da je zbog posla ili nekih drugih obaveza. Bukvalno brojim sekunde da se vratim, ne mogu da dočekam. Kada nisam sa njima, odnosno kod kuće, stalno gledam fotografije dece.

Radanović je otkrio i koliko pomaže supruzi oko bebe.

- Radim mnogo toga i zaista mi ništa ne pada teško. Naučio sam da kupam Damjana, da ga uspavljujem, presvlačim.

Mnogi smatraju da se sa dolaskom dece roditelji moraju odreći stvari koje su do tada praktivkovali, a Radanović priznaje kakva je situacija u njihovoj porodici.

- Rekao bih da se, za sada, nisam ničega odrekao. Sve odlično funkcioniše. Nema ničega manje, samo ima više ljubavi (smeh).

Čini se da je trenutak kada je tvoja majka upoznala Damjana bio veoma emotivan?

- Da, bilo je jako emotivno. Mama je presrećna što je dočekala unuka. Brinula je stalno da li će to doživeti. Pričala je Damjanu, on je gledao u nju i nije prestajao da se smeje. Čini mi se da je on nekako kruna njenog života.

Kako Jelenini sinovi reaguju na najmlađeg člana, ima li ljubomore?

- Jedan ga obožava i jako je nežan prema njemu, pazi ga i mazi. Drugi jeste ljubomoran i sad želi i on da bude beba. Sve u svemu, jako nam je zabavno (smeh).

Smatraš li da si time što si se oženio i postao otac, izgubio neku slobodu koju si ranije imao?

- Ne osećam se tako niti sam razmišljao na taj način. Svi znaju da je meni porodica jako važna, a ja se osećam i slobodno i ostvareno.

Od Jelene smo saznali da pripremaš album, hoće li neka pesma biti posvećena njoj ili Damjanu?

- Imam nekoliko stvarno dobrih pesama za sada, ali album još uvek nije gotov. Nijedna od ovih numera koje trenutno imam nije posvećena nikome, ali to ne znači da se u budućnosti to možda neće desiti - zaključuje Sloba za "24sedam".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.