MAJI MARINKOVIĆ UGROŽENA BEZBEDNOST! Isplivao PRAVI RAZLOG Takijevog dolaska, starleta dobija OBEZBEĐENJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 18:33

MAJI MARINKOVIĆ UGROŽENA BEZBEDNOST! Isplivao PRAVI RAZLOG Takijevog dolaska, starleta dobija OBEZBEĐENJE

Dramatičan raskid uznemirio oca!

Radomir Taki Marinković je spakovao svoje kofere i napustio Srbiju, te se uputio u Crnu Goru, kako bi se našao sa ćerkom, bivšom zadrugarkom Majom Marinković.

Njih dvoje su se već danas slikali na jednoj plaži, a Taki je za "Republiku" otkrio da je odlučio da ćerku ne ispušta iz ruku nakon raskida sa Bilalom Brajlovićem. 

- Vi znate da je Maja meni sve na svetu i da ne sme ništa da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj fali, ne ispuštam je iz vida zbog njene bezbednosti. Ne mogu da sedim u Beogradu i razmišljam šta i ko može da joj uradi. Mislim, vi znate da Maju ne sme niko da pipne, da uvek ima ljude koji je čuvaju, a ja sam njeno obezbeđenje, ako treba unajmiću i još ljudi da je prate, da je štite od kojekakvih budala koji su pušteni na slobodu, a zna se gde im je mesto, na izmišljenim pozicijama - rekao je Taki za "Republiku".

Bivši zadrugari Maja Marinković i Bilal Brajlović stavili su još jednu tačku na svoju turbulentnu vezu, a ona je do sada uživala u Budvi sa Slađom Lazić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.