MAJA NAJAVILA UDAJU ZA JANJUŠA! Starleta spremna da ponovo rasturi brak - ON JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 02:57

MAJA NAJAVILA UDAJU ZA JANJUŠA! Starleta spremna da ponovo rasturi brak - ON JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV

Najpoželjniji muškarac ovih dana!

Omiljena rijaliti učesnica Maja Marinković otvoreno je za "Republiku" progovorila o odnosu sa bivšim partnerom Marko Janjuševićem Janjušem.

Maja je svojevremeno rasturila brak sa suprugom Enom, te se sada ponovo osvrnula na zajedničku prošlost, ali i potencijalnu budućnost.

Starleta se u igrici "3 pa 1" koju je odigrala za "Republiku", u kojoj je morala da izvlači papiriće sa imenima muškaraca s kojima je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili su je domaći mediji povezivali, te izabere sa kojim bi od njih imala s*ks, ušla u brak ili mu dala korpu, a na svačije iznenađenje, Maja je izabrala da se uda za bivšeg košarkaša.

- Janjuš je moja najveća ljubav, to svi znaju. Njega biram za brak, s njim sam prošla svašta nešto... U pitanju je velika ljubav, mnogo loših stvari, ali i dobrih, tako da Janjuš je za brak. Jedan sam mu već uništila, možda se sad drugi put predomisli, pa me oženi - izgovorila je Marinkovićeva u razgovoru za "Republiku"

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.