MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA SA BIVŠIM MOMKOM U PROVODU - presrećna što je sa njim: Ne skida osmeh sa lica

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 11:15

MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA SA BIVŠIM MOMKOM U PROVODU - presrećna što je sa njim: Ne skida osmeh sa lica

On je dobar mladić.

Maja Marinković, bivša zaddugarka i rijaliti zvezda, bila je na proslavi 31. rođendana voditeljke Ane Radulović.

Takijeva ćerka je skoro raskinula sa Bilalom Brajlovićem, te sada kao ponovni solo igrač može da uživa i da slavi rođendan svoje dobre drugarice. Srbija Danas koja je bial na licu mesta svedoči da se Maja super provodila.

Ipak, ono što je privuklo pažnju, jeste to sa kim se srela na rođendanu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Naime, ona se videla sa Matijom Matijevićem.

Naime, za sve koji su zaboravili, Maja je povezivana sa Matejom tokom "Zadruge 3" i nisu krili da imaju simpatije jedno prema drugom, što je tad jako smetalo Tari Simov, sa kojom je on bio kasnije u vezi, pa su njih dve žestoko ratovale.

Maja se sa Matejom videla i nekoliko puta tokom leta i izlazila na splavove, zbog čega su mnogi mislili da na taj način pokušava da Marka Janjuševića Janjuša napravi ljubomornim. Spekulisalo se još u "Zadruzi" da su se njih dvoje poljubili na žurki i da je Mateja ipak bio više od Majine simpatije.

Koliko se dobro provela, svedoče i fotografije sa Instagrama te je okačila svoju sliku sa Matejom. Da li je reč o obnavljanju romansa ili o druženju, ostaje nam da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.