MAJA MARINKOVIĆ POSLE PREBIJANJA: Ovako izgleda nakon što je Anđela fizički unakazila i vukla po podu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 13:16

MAJA MARINKOVIĆ POSLE PREBIJANJA: Ovako izgleda nakon što je Anđela fizički unakazila i vukla po podu!

Ovo je bio težak dan za nju...

Kao što smo već konstatovali i imali priliku da vidimo, jutro u "Zadruzi" je u najmanju ruku, burno započelo. Od manijakalnog divljanja Zvezdana Slavnića po imanju u Šimanovcima, preko diskvalifikacije Aleksandre Sane Momčilović, pa sve do padanja u nesvest Milice Veselinović, dogodio se i pravi ženski klinč.

Anđela Đuričić Maja Marinković su se fizički obračunale u "uglu" imanja, gde su mislile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ih kamera ne vidi, te su jedna drugu počele da čupaju za kosu. Kako je Veliki šef već rekao, više se propusti neće tolerisati, te je doneta odluka da se Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić diskvalifikuju iz "Zadruge 6" i samim tim izgube šansu da se bore za glavnu nagradu. Sve je sada interesovalo, kako to izgleda Maja Marinković i kako se oseća nakon svih ovih dešavanja.

Maji Marinković biće ukazana pomoć, posle brutalnog čupanja i vukljanja po podu od strane nekadašnje cimerke Anđele Đuričić, koja je zbog ovog nedoličnog ponašanja i diskvalifikovana.

Marinkovićeva je vidno uznemirena nakon pomenutog dešavanja, ali se stojički drži, što je njoj svojstveno oduvek bilo.

Maja jeste zadobila ogrebotine po butinama i zadnjici, budući da se odrala kako je pala kraj bazena, ali se podigla i sve to podnela, dok je Đuričićevu odvodilo obezbeđenje. Takođe, ostala je i bez nekoliko pramenova svoje kose, preciznije ekstenzija koje su njen zaštitni znak.

Detaljnije o njihovom okršaju pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.