MAJA MARINKOVIĆ MORA NA OPERACIJU - čim je IZVEDU ide na KLINIKU, veliki je PROBLEM sebi NAPRAVILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2022, 18:55

MAJA MARINKOVIĆ MORA NA OPERACIJU - čim je IZVEDU ide na KLINIKU, veliki je PROBLEM sebi NAPRAVILA

Rešeno!

Maja Marinković obožava da se operiše. Mnogi ne mogu da povežu izgled one devojke sa početka druge sezone Zadruge sa izgledom starlete danas. Ona je u pušionici priznala Milici Veselinović da želi da uradi zadnjicu. Zadrugarka ju je sve vreme ispitivala kako se ne boji svih operacija koje je imala.

- Ne volim kada stave ono... Samo ono gore jabučica. Zakazala sam ja, ali sam ušla ovde, 360 kubika - kazala je Maja.

- Kako imaš smelost za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve to? -pitala je Milica.

*- Kada sam išla da radim grudi rekla sam samo hajde, ali ono u ruku kad mi stave ijao. Operacije se ne plašim, kada sam se probuudila iz anestezije žao mi je što sam onoliko dugo čekala - rekla je Maja.

- Je li ti se grudvaju usne? -kazala je Milica.

- Ne, nisam ih radila dugo, ali usta ne pipam. Uradim malo botoks, malo se bocnem, usta ne diram. Uradiću još samo ono. A kada sam Takiju rekla da ću da radim grudi, rekao mi je da je napravio idiota. Bože sačuvaj šta sve nije proživeo sa mnom - rekla je Maja.

Majka mi je za tebe rekla da ti je čovek divan, kaže kako ispade ono dete onako - rekla je Milica.

Detaljnije u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.