MAJA JE DALEKO OD DAME! Iva Grgurić OSULA PALJBU po Marinkovićevoj: OVO JE BLAM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2021, 22:41

MAJA JE DALEKO OD DAME! Iva Grgurić OSULA PALJBU po Marinkovićevoj: "OVO JE BLAM!"

"Ja jesam bila njena drugarica, ali sam joj govorila da li je realna to što je radila, meni ovo ponašanje nije normalno"

Bivšu zadrugarku Ivu Grgurić prokomentarisala je video-klipove iz aktuelne sezone "Zadruge 4", a pojedini komentari su iznenađujući.

- Dobro on ima kontrolu, samokontrolu. Da li je realno da ona ima isti kaput kao i ja, plus ima i haljinu kao i ja?! Šta da prokomentarišem, to su oni, ne znam ni šta da kažem, iskreno, koliko su se izblamirali, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu samo da uđu u "Zadrugu". Nisam ja sa njom imala sukobe, ali moram da budem iskrena i objektivna, da joj kažem da li je realna. - rekla je Grgurićeva pa nastavila:

Објава коју дели Iva Grguric (@iva_grguric_official)

- Ja jesam bila njena drugarica, ali sam joj govorila da li je realna to što je radila, meni ovo ponašanje nije normalno, jedne devojke, da ne kažem dame, to je daleko od dame. Da skače na čoveka kao čivava, šta radi po izolaciji. Moje mišljenje je da je ovo blam. - komentarisala je Iva Maju Marinković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.