MAJA IMA ENERGIJU DEVOJKE KOJU ZVEZDAN VOLI! Ana šokirala izjavom, evo zašto bi Slavnić bio sa Marinkovićevom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 17:47

"MAJA IMA ENERGIJU DEVOJKE KOJU ZVEZDAN VOLI!" Ana šokirala izjavom, evo zašto bi Slavnić bio sa Marinkovićevom

"Maja bi mu bila zanimljiva po svim sferama."

U nastavku emisije "Pitanja gledalaca" Ana Ćurčić je dobila pitanje u kom je morala da objasni koja devojka bi bila po ukusu Zvezdana Slavnića da oni nisu u ljubavnom odnosu, s obzirom da ga poznaje dugi niz godina:

- Hipotetički da ste ti i Zvezdan sad napolju i da ste u tom trenutku ortaci, za koju bi bila, za Anđelu ili za Maju?

- U koju svrhu? Koja bi se njemu više dopala? -pitala je Ana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Da ste klinci, pričate.. -rekla je Dušica.

- Maja! - odgovorila je Ana.

- Neverovatan si! Maja bi mu bila zanimljiva po svim sferama. Kako izgleda, način njenog ophođenja sa njim. Mislim da bi bio slobodniji sa njom, da ne bi bio zategnut.. Bio bi više Zvezdan tada pre 20 godina. Maja ima svu energiju koju Zvezdan voli kod devojke. Da li je ona njemu drugarica, ne pričam sad, šta god, Maja je njemu osoba koja mu prija. -rekla je Ana.

- Kažem da je odmah slagala, ona laže, pa laže. Ako uzmemo po tome po energiji dobro. -rekao je Zvezdan.

- Pitala si za sve, za celu ličnost, znaš kad bi rekla Ana koja je napolju, rekla bi da je Maja za kr*s. Pričamo da li bi se družio ili šta. Za vezu zna da ne bih bio. -nastavio je Zvezdan.

- To što je ona imala dva momka i on misli da je on nebrušeni dijamant koji će on sad da izbrusi, pošto sam ja tebi nabacivala tebi itekako drugarice, poznanice mojih drugarica.. Ako hoćeš da imaš devojku, tvoja devojka ima potpuno drugu energiju, potpuno drugačije se ponaša.. Sve što tvoja devojka treba da ima, tvoja devojka nema! - rekla je Ana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.