MAJA I ZVEZDAN SU BILI U ŠEMI PRE ZADRUGE! Morali da raskinu zbog Ane, pa napravili dogovor za rijaliti?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 12:33

"MAJA I ZVEZDAN SU BILI U ŠEMI PRE ZADRUGE!" Morali da raskinu zbog Ane, pa napravili dogovor za rijaliti?!

Šok preokret u već dovoljno intrigantnoj priči.

Veza Maje Marinković i Zvezdana Slavnića izgleda ne bi trebalo nikoga da čudi, budući da su njih dvoje, prema navodima starletine drugarice, bili u šemi čitavo leto pre ulaska u Zadrugu!

Navodno, u aferu je posumnjala upravo Zvezdanova vanbračna partnerka Ana Ćurčić, pa su zbog toga prekinuli da se viđaju, ali su strasti podgrejane otkako žive zajedno u Beloj kući.

- Letos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bila neka privatna žurka na kojoj su se našli i Maja i Zvezdan i tada su i kliknuli. Te večeri je počeo njihov odnos, tačnije tajna afera! Bili su i intimni, ali odmah su se dogovorili da budu kombinacija. Maja je čak iznajmila tajni stan na Zvezdari. Tamo su se ona i Zvezdan tajno viđali skoro svako veče. Baš se bila zatreskala, a vala i on je! Pričala je u to vreme i da joj kasni ciklus i da je možda u drugom stanju. Razvijala je ozbiljne filmove u glavi, plašila se malo Takija, ali je planirala da zadrži dete jer joj se Zvezdan baš dopao, primila se na njega kao na Janjuša. Srećom, ispostavilo se da je uzbuna lažna - navodi Majina drugarica za Svet.

- Haos je nastao kada je Ana provalila da Zvezdan nešto mulja! On se par dana nije javljo Maji i ona je odmah počela da peni, a onda joj je javio da moraju da iskuliraju. Poslao joj je tajnu poruku: "Javi se, Z". Ona ga je odmah pozvala, krenula drvlje i kamenje po njemu, ma jedva ju je smirio! Objasnio joj je da je nekako ubedio Anu da iskulira i da ne sumnja. Znam da mu je Ana zapretila da će ga otkucati policiji ako se ispostavi da ju je prevario. Ona njega očigledno ima u šaci za nešto opasno, pa se on primirio, a Maju je to smorilo, pa se i ona ohladila. Sada imaju dogovorenu priču da se znaju iz grada, na ćao-ćao, i toga se drže. Sreća da Ana nema pojma da je afera bila sa Majom, inače bi tek letelo perje - zaključuje izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.