MAJA I BILAL SE VENČALI U TAJNOSTI?! Osvanule FOTOGRAFIJE SA SVADBE, zadrugarka zablistala u belom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 20:41

MAJA I BILAL SE VENČALI U TAJNOSTI?! Osvanule FOTOGRAFIJE SA SVADBE, zadrugarka zablistala u belom!

Prijatelji ih raskrinkali!

Zadrugari ne prestaju da nas šokiraju ni nakon završetka šeste sezone Zadruge, pa smo tako imali priliku da vidimo Maju Marinković ponovo sa Bilalom Brajlovićem, sa kojim je bila u vezi na samom početku rijalitija.

Iako ga je prevarila sa Filipom Carem, pa nasglasila da nikada ne bi bila ponovo u vezi sa njim, čini se da su se u međuvremenu mnoge stvari promenile i da je Maja shvatila kako je Bilal pravi muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za nju.

Maja i Bilal su zajedno bili na svadbi, a nije isključeno i da su se tajno uzeli, s obzirom da je ona bila u belom.

Da podsetimo, Bilal je Zadrugu 6 napustio kao trećeplasiran, a prvo je poleteo u zagrljaj Majinom ocu, Takiju, koji je oduševljen Brajlovićem.

Taki je sigurno oduševljen činjenicom da je njegova mezimica pružila Bilalu još jednu šansu i da će mu možda baš on biti zet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"JA SNAJKU IMAM, NAJLEPŠI SU MI!" Procurile FOTOGRAFIJE PRVOG POLJUPCA Maje i Bilala Brajovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023

Taki je sigurno oduševljen!..Zadrugari ne prestaju da nas šokiraju ni nakon završetka šeste sezone najpopularnijeg rijalitija na našim prostorima...Kap što smo već pisali, imali smo priliku da vidimo Maju Marinković ponovo sa Bilalom Brajlovićem, sa kojim je bila u vezi na samom početku rijalitija...Maja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.