MAHNULI KAMERAMA I IZAŠLI NAPOLJE - zadrugari otišli vani nekoliko dana pred finale: Kraj je za sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 07:26

MAHNULI KAMERAMA I IZAŠLI NAPOLJE - zadrugari otišli vani nekoliko dana pred finale: Kraj je za sve

Nedostajaće nam.

Na internetu se pojavio jedan vrlo zanimljiv video klip koji je odmah naišao na veliku simpatije kod gledalaca Zadruge.

Naime, zadrugari su slavili rođendan pevačice Zorice Marković. Takmičari su posebno podivljali kada su čuli poznati hit Vesne Zmijanac "Idem preko zemlje Srbije"

Oni su se grupno uhvatili u vozić i polako počeli da izlaze iz bara.

Dok su izlazili mahnuli su publici preko kamere. Ovaj pozdrav su mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doživeli kao simbolički oproštaj od gledalaca, poššto se, kako je već poznato, najgledaniji rijaliti završava 8. juna.

Ono što je interesatno da je Bilal Brajlović jedini ostao u baru i nije napustio šiša bar. Da li je ovo simbolika da će Bilal ostati i psolednji u kući 8. juna? Ostaje nam da gledamo finale i vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVO linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.