Luna rešila da progovori O TRUDNOĆI SA SLOBOM i iznenadila nas odgovorom

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2018, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna rešila da progovori O TRUDNOĆI SA SLOBOM i iznenadila nas odgovorom

Neka je sa srećom, Luna

Luna Đogani izazvala je velike reakcije u javnosti kada je odlučila da otvori butik, a njen modni ukus sada je već postao dostupan Beograđanima. Naime, ona je 12. jula pustila u promet svoj lokal, a na otvaranju se našla njena familija, prijatelji, desetine fanova, kao i neki bivši zadrugari. Među njima nije bio Slobodan Radanović, a Luna nije ni želela da odgovara na pitanja o njemu.

PRST U OKO SIROTINJI! Pre NAPUŠTANJA emisije, Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Golubović pocepala novac! Najbahatije! (VIDEO)

Ono što jeste želela jeste da predstavi svoju kolekciju.

- Ja sam opsednuta modom, obožavam je. Ideja jeste bila da otvorim svoj butik kada izađem iz "Zadruge", ali ne mogu da verujem da se tako brzo sve to desilo. Presrećna sam - pričala je uzbuđeno Luna za portal "Srbija Danas".

SKANDAL! NAPUSTILA EMISIJU! Jelena Golubović IZVREĐALA voditelja! Lepi Mića: puna si g**ana (VIDEO)

Ipak, nemoguće je bilo ne osvrnuti se na rijaliti. Đoganijeva je dala jasan odgovor da li planira da se pojavi u "Zadruzi 2".

- Ne. Nikako ne. Da me linčuju, da mi ne znam šta urade, ne bih pristala da se vratim. Ovo što je bilo je zaista dovoljno i nikada neću ponoviti sličan potez - uverena je Luna, ali će ipak podržati brata Adama ako on odluči da se oproba u rijalitiju, kao što se pominjalo u medijima.

(EKSKLUZIVNE FOTKE) Kija pokazala VRELU GUZU na snimanju SPOTA! A tek detalj na njenoj GLAVI! HIT!

Ona je takođe istakla da je ne dotiču različita govorkanja, ogovaranja, upoređivanja sa Kijom Kockar, jer sve to dolazi ili iza leđa ili za tastaturom, a ljudi koji ne smeju ništa u lice da joj kažu je i ne zanimaju. A pored različitih spekulacija o odnosu sa Slobom, ovih dana se pojavila čak priča o Luninoj trudnoći.

- Da, trudna sam. Nosim blizance - kroz osmeh i ironiju je mlada blogerka odgovorila na ove govorancije i time najzad i na njih stavila tačku.

Naravno, Luni želimo sreću u novim poslovnim poduhvatima.

SLOBA JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV! Kija nije mogla da izdrži - PREJAKA EMOCIJA! A što se razvoda tiče...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

(VIDEO) Ova Stanijina fotka će vas PRENERAZITI! Dugo je nije bilo u javnosti, a sad ISPLIVALO... Gospode!

>

>

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.