Luna ne želi da je bilo ko povezuje sa Pašovićevom! Ermina nije moj prijatelj, rekla sam joj da me ne spominje

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 10:39

Luna ne želi da je bilo ko povezuje sa Pašovićevom! "Ermina nije moj prijatelj, rekla sam joj da me ne spominje"

Ne smatra je bliskom osobom.

Telefonske linije sinoć u vreme trajanja emisije "Narod pita" bile su usijane, jer su gledaoci želeli da se uključe i porazgovaraju sa Jelenom Pešić i Lunom Đogani.

- Da li ste vas dve večeras popile tabletu zvana amnezija? Zaboravile ste šta ste pričale u Zadruzi, vaš odnos, servirate nam glumu, trebalo bi da budete iskrene. Odakle toliko velika ljubav između vas preko noći - rekla je gledateljka.

- Ne vidim ljubav, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mislim da Jelena nikad nije bila surovija prema meni nego večeras. Nemam potrebu da se svađam i raspravljam. Imam mišljenje, nije se promenilo. Ne vidim nikakvu glumu, samo sam shvatila da nije trebalo da dajem značaja nekim stvarima i da sumnjam u Markovu ljubav. Nemam razlog da je napadam. Nemam ružnu emociju - navela je Luna.

- Zašto dozvoljavaš da tvoji prijatelji pljuju tvoju majku po emisijama, na primer Ermina - pitala je gledateljka.

- Ermina nije moj prijatelj, mi nismo bliske, ne viđamo se, ne pijemo kafu. Ja ne mogu nikome da zabranim ništa. Ja nemam prijatelje u ovoj sezoni. Moji bliski ljudi kao što su Ana i David nikad neće doći ovde da pričaju o mojoj majci. Ermina se izjasnila da se čuje sa Markom. Mi nismo drugarice, tek juče sam joj pisala da me ne pominje. Mislite da se druga strana (Anabela) ne čuje sa ljudima koji mene omalovažavaju i urnišu. Ja se nikad ne bih čula i sedela na kafi sa nekim ko pljuje moju majku - navela je Đoganijeva.

- Jelena, čuli smo o raznim fanovima, da ti pišu, je l' ti misliš da si zvezda, čega si zvezda - rekla je gledateljka.

- Kraće mi je da kažem fanovi, to je podrška, kolika god da je, imam je - navela je Pešićeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

BONUS VIDEO: (VIDEO) EMOTIVNI TRENUTAK U DOMU RAŽNATOVIĆA Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča u pozadini

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.