Luna je obmanuta! Bane Čolak OPLEO po Đoganijevoj i Gagiju, a PROGOVORIO i o njenoj vezi sa Markom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Luna je obmanuta!" Bane Čolak OPLEO po Đoganijevoj i Gagiju, a PROGOVORIO i o njenoj vezi sa Markom!

Zamerio im je ovo!

Gost u emisiji Narod pita kod Darka Tanasijevića bio je Bane Čolak. On je ovom prilikom progovorio o svom odnosu sa Lunom Đogani sa kojom je u prvoj sezoni imao veoma blisko prijateljstvo.

On kaže da je jedan od retkih koji su Luni pružili podršku, kada je bila u vezi sa Slobom.

- Mnogi su bili protiv njene ljubavi sa Slobom, ja nisam rekao sam da je to ljubav. Čak je on bio ljubomoran na mene kada sam je ja čuvao posle njihovih svađa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spavao sam pored nje na fotelji. Očekivao sam da će Luna stati na moju stranu kada je Zerina u pitanju, ona nije i to me je baš povredilo. Posle je ona shvatila da je obmanuta - rekao je Bane.

Kada je reč o Marku nije uvek podržavao ovu vezu.

- Što se tiče njene veze sa Markom, nisam bio za tu vezu od početka, zbog uvreda koje joj je uputio. Međutim, vidim da su po izalsku sve izgladili i želim im svu sreću - rekao je Bane.

Gagiju sa kojim je dobar prijatelj zamerio je jednu stvar.

- Zamerio sam Gagiju, što mi se nikada nije zahvali zbog podrške koju sam dao Luni. Kada sam ispričao ono za Marijanu Zonjić on je rekao da ne može da se meša. Ipak, on je ispao brat u mnogim situacijama, pa ovo ne mogu da mu zamerim - rekao je Bane.

On je tom prilikom otkrio i da bi ušao u Zadrugu ponovo.

- To je iskustvo koje ne može da se plati niti doživi. Ja sam mnoge stvari tamo naučio i sazreo sam dosta - rekao je on.

Teodora Džehverović nastupala POLUGOLA! Mrežasto, providno, a kad je ZAVRCKALA - muškarci u transu! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.