Lukasovoj bivšoj ženi inspekcija zatvorila butik: Sonju Vuksanović prijavila mušterija

Izvor: Tracara.com, 22.Jun.2021, 08:20

Lukasovoj bivšoj ženi inspekcija zatvorila butik: Sonju Vuksanović prijavila mušterija

Sonji Vuksanović, bivšoj ženi popularnog pevača Aca Lukasa, inspekcija je zatvorila butik koji drži u jednom elitnom naselju u Beogradu. Naime, Sonja je na Instagram storiju napisala da njen butik neće raditi 15 dana jer su kolektivno na prinudnom odmoru, pa je za “Republiku” otkrila šta se zapravo desilo. – Dok sam bila na odmoru jedna radnica nije izdala račun mušteriji, da li smo prijavljeni ili šta li nije bitno. Poenta je da je te nedelje bila inspekcija i zatvorila je lokal >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << na 15 dana – rekla je Sonja čiji butik, kako je navela u objavi i dalje onlajn posluje. Uprkos činjenici da joj je butik zatvoren na 15 dana, Sonja priznaje da nije uznemirena, jer kako kaže dešava se svima i već 20 godina posluje dobro. The post Lukasovoj bivšoj ženi inspekcija zatvorila butik: Sonju Vuksanović prijavila mušterija appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Bivša žena folkera Ace Lukasa radila na crno!

Izvor: Svet plus, 22.Jun.2021

Inspekcija joj je zatvorila lokal! Bivša žena folkera Ace Lukasa, Sonja Vuksanović radila na crno, pa je objekat privremeno zatvoren zbog neevidentiranja prometa...Bivša žena folkera Ace Lukasa, Sonja Vuksanović držala je butik u West-u koji je trenutno zatvoren...Naime, Sonja je na svoj instagram...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.