Region

Svet

Bivša žena folkera Ace Lukasa radila na crno!

Inspekcija joj je zatvorila lokal! Bivša žena folkera Ace Lukasa, Sonja Vuksanović radila na crno, pa je objekat privremeno zatvoren zbog neevidentiranja prometa.

Bivša žena folkera Ace Lukasa radila na crno! Screenshoot/Instagram




Bivša žena folkera Ace Lukasa, Sonja Vuksanović držala je butik u West-u koji je trenutno zatvoren.


Naime, Sonja je na svoj instagram stori okačila sliku u kojem govori da su do 05. 07. na prinudnom kolektivnom odmoru, a prava istina je ipak malo drugačija.

Po rečima izvora na vratima stoji natpis:

- Objekat je privremeno zatvoren zbog neevidentiranja prometa.








- Dok sam bila na odmoru jedna radnica nije izdala račun mušteriji, da li smo prijavljeni ili šta li nije bitno. Poenta je da je te nedelje bila inspekcija i zatvorila je lokal na 15 dana- kaže Sonja.



Uprkos činjenici da joj je butik zatvoren na 15 dana, Sonja nije uznemirena, jer kako kaže dešava se svima i već 20 godina posluje besprekorno, pa je zbog toga svakako ponosna. Ona je rešila da svoj godišnji odmor produži, te je tako našla barem jednu pozitivnu stvar u ovom negativnom slučaju.


Iskoristila je priliku i da pohvali rad poreske uprave, s obzirom da reaguju na svaku, i najmanju, grešku, zbog čega joj je jako drago jer to dokazuje da postoji pravda.


Sonjin butik, uprkos zabrani da radi, nastavio je da posluje onlajn, te tako nije potpuno zatvoren, a uskoro će se vratiti i normalnom načinu funkcionisanja.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>