Ludilo: Žena se porodila u autu, muž sve snimao i objavio na netu! (video)

Izvor: Scandal.rs, 18.Jul.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludilo: Žena se porodila u autu, muž sve snimao i objavio na netu! (video)

Došli smo i do tog trenutka u istoriji čovečanstva: neko je odlučio da snima porođaj dok žena rađa u automobilu i onda da to objavi na internetu.

Par je bio na putu prema bolnici u Hjustonu kad je beba odlučila da više neće da čeka. Video je snimljen GoPro kamerom, a u njemu se može videti kako je tekao porođaj u trajanju od četiri minuta! Upozorenje: oni osetljivi na scene krvi (ili uopšteno osetljivi) ne bi trebali da gledaju video.

Za sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ostale: ako nikad niste iskusili ili bili na porođaju, pripremite se na mnogo vikanja, ali i ubrzo posle toga sledi rođenje deteta koje je žena sama po izlasku iz materice uzela rukama. Muškarac može da se čuje kako joj govori: “Diše, diše, ako plače, znači da diše. Ali, okreni ga i potapši po guzi”. Posle toga par je proslavio jednim “baci pet”, a žena u šoku prokomentarisala: “Izašao je u autu! O moj Bože! Divan si! O moj Bože! Šta da radim?”

Na to joj je suprug u šali odgovorio: “Pitam se moramo li svejedno da platimo korišćenje porodiljskog centra?”

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena se porodila u autu, muž snimao i postavio na Jutjub (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jul.2015, 11:42

Bili su na putu ka bolnici, ali beba nije mogla toliko da čeka...Umesto u bolnici u Hjustonu, bebica je došla na svet u kolima, a majka je porođaj obavila potpuno sama, kao da to radi po ko zna koji put...Video je snimljen GoPro kamerom, a u njemu se u 4 minuta može videti kako je tekao porođaj...Muškarac...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.