Loše sam, mnogo mi je teško Tara Simov otkrila da ima problema, pa progovorila i o vezi sa Danilom

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 12:32

"Loše sam, mnogo mi je teško" Tara Simov otkrila da ima problema, pa progovorila i o vezi sa Danilom

Simova otkrila ono o čemu je dugo ćutala...

Voditeljka i nekadašnja učesnica "Zadruge", Tara Simov, poslednjih nekoliko meseci posvećena je isključivo svom sinu Nikolaju, kao i zajedničkom životu sa partnerom Danilom Raičevićem.

Tara se nedavno vratila na posao, a započela je i novi projekat, odnosno, rijaliti format koji prati njen i život njene porodice.

Simova redovno snima sadržaj za svoj rijaliti, gde prikazuje svakodnevne stvari i događaje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kojima učestvuju njeni najbliži, a poslednjim snimkom koji je juče objavila je izazvala brojne komentare.

Kako je otkrila, Tara se poslednjih meseci psihički oseća loše, pre svega zbog brojnih obaveza koje ima oko bebe, i manjka sna. Ona je sa gledaocima podelila informacije da je već desetak dana bolesna, te da je dobila antibiotsku terapiju, a kako je bila preumorna od svega, odlučila je da posle skoro dve nedelje izađe iz kuće.

Tara se snimala u druženju sa drugaricom, i tom prilikom je otkrila zbog čega se psihički ne oseća dobro.

- Imala sam probleme sa zubima, u međuvremenu sam dobila i bronhitis, koji mi je preneo Nikolaj. Malo sam se kao oraspoložila danas, inače sam bila u akutnoj depresiji danima, prolazim kroz neki mračniji period, i to je valjda ovaj što se kaže "zadnji izdisaj pred proleće". Pun je mesec... - primetila je Tara, a onda se drugarica nadovezala i "razjasnila" njeno stanje.

- Sinoć je bio baš pun mesec, niko ne spava - rekla je ona.

- A zato se ja svađam sa Danilom... - dodala je Tara.

Potom je Simova objasnila da često razmišljama o ženama i devojkama koje su samohrane majke, te im pružila podršku, a ova razmiljanja su navela njene fanove da posumnjaju da je njen raskid sa Danilom na pomolu, po drugi put.

Ipak, Tara je snimak završila u dobrom raspoloženju, a o raskidu nema ni govora, bar ne za sada, osim što se na svog partnera požalila da joj ne pomaže dovoljno oko deteta.

Detaljnije pogledajte na snimku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.