Ljutiti Redford oterao Paris Hilton sa Sandens festivala!

Izvor: Poznati.info, 03.Feb.2013, 06:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljutiti Redford oterao Paris Hilton sa Sandens festivala!

Poznati glumac koji već 34 godine organizuje filmski festival Sandens neugodno se iznenadio kad je ugledao nepozvanu Paris Hilton (31). Naredio joj je da odmah ode.

-  Mrzim pozerke, kojima je jedini cilj u životu da se pokažu na crvenom tepihu i da uzmu darove, rekao je Robert Redford (75).

Paris Hilton | Foto: Reuters

- Dovoljno me osramotila samo njena pojava. Došla je da pije i divlja, pa sam joj naredio da ode. Ako ikad nauči nešto o ponašanju i filmu, može da se vratiti – rekao je Redford.

Izvor: Alo.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Robert Redford oterao Paris Hilton

Izvor: Mondo, 03.Feb.2013

Poznatom glumcu koji već 34 godine organizuje filmski festival "Sundance" bilo je neprijatno kada je među zvanicama video Paris Hilton, koja nije bila pozvana na ovu manifestaciju. Zato joj je naredio da ode..."Mrzim osobe poput nje, jer je njima jedini cilj u životu da se pokažu na crvenom tepihu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.