Robert Redford oterao Paris Hilton

Izvor: Mondo, 03.Feb.2013, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert Redford oterao Paris Hilton

Poznatom glumcu koji već 34 godine organizuje filmski festival "Sundance" bilo je neprijatno kada je među zvanicama video Paris Hilton, koja nije bila pozvana na ovu manifestaciju. Zato joj je naredio da ode.

"Mrzim osobe poput nje, jer je njima jedini cilj u životu da se pokažu na crvenom tepihu i da pokupe poklone", rekao je ljutiti Redford (75).

On je kratko izjavio da ga je osramotila njena pojava, jer je došla da pije i divlja i da je on samo mogao da joj "predloži" da ode.

"Ako ikad nauči nešto o ponašanju i filmu, može da dođe, ovako nema šta ovde da traži", rekao je Redford.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je Paris Hilton oterao sa "Sandensa"?

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2013

Poznatom glumcu koji već 34 godine organizuje filmski festival "Sandens" bilo je neprijatno kada je među zvanicama video Paris Hilton, koja nije bila pozvana na ovu manifestaciju. Zato joj je naredio da ode. ..Najpoznatija starleta na svetu Paris Hilton  .."Mrzim osobe poput nje, jer je njima jedini...

Nastavak na Vesti-online.com...

Redford oterao Paris Hilton sa festivala

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Feb.2013

Poznatom glumcu Robertu Retfordu, koji unazad 34 godina organizuje filmski festival ’Sandens’, bilo je neprijatno kada je među zvanicama video Paris Hilton, koja nije bila pozvana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.