Redford oterao Paris Hilton sa festivala

Izvor: Press, 03.Feb.2013, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redford oterao Paris Hilton sa festivala

Čuveni glumac otkrio je medijima da je bio zgranut kada je na manifestaciji video poznatu bogatašicu Paris Hilton. Kada je ona pokušala da mu priđe, glumac nije želeo ni da je sasluša, samo je naredio da napusti festival. 
„Mrzim osobe poput nje, jer je njima jedini cilj u životu da se pokažu na crvenom tepihu i da pokupe poklone", rekao je ljutito Redford, piše Dejli mejl.
Redford  je dodao da ga je osramotila njena pojava, jer je došla da pije i divlja i da je jedino mogao da joj kaže da napusti manifestaciju.
„Ako ikad nauči nešto o ponašanju i filmu, može da dođe, ovako nema šta ovde da traži", rekao je glumac.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Oterana: Robert Redford oterao Paris Hilton sa festivala!

Izvor: Poznati.info, 04.Feb.2013, 15:51

Osnivač “Sandens” festivala, glumac i reditelj Robert Redford, neprijatno se iznenadio kada je među zvanicama video starletu Paris Hilton, koja nije bila pozvana na ovu filmsku smotru. ..Redford je istakao da ga je osramotila njena pojava, jer je došla da pije i divlja te da je jedino mogao da...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.