Ljubomoriše mu na ŽENU: Janjuš otkrio kakav haos mu je Aneli pravila celu noć, a sve zbog Ene

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 08:05

Ljubomoriše mu na ŽENU: Janjuš otkrio kakav haos mu je Aneli pravila celu noć, a sve zbog Ene

Bilo je jače od nje!

Marko Janjujšević Janjuš prepričao je cimerima iz kuće Odabranih kako mu je Aneli Ahmić ljubomorisala celu noć i govorila da je zaljubljena u Miku Mileusnća da ga napravi ljubomornim.

- Pita me je l' sam ženi rekao, ja joj kažem da je savršeno boli ku*ac. Celo veče mi ponavlja "a,a,a", reko šta "a" druže. Kaže ja kao negde gledam. Najjača ona kaže Mika joj se sviđa, a Mika stoji pored mene - rekao je Janjuš. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Zamisli šta bi bilo kad bi oni ušli u vezu - rekao je Ša.

- Ona kaže da je nenormalnija od Maje - rekla je Milena.

- Kaže posle da voli svog muža. Znate da bih ja dao pet hiljada evra da ovaj Snežin iz*ebe neku ku*avu - rekao je Janjuš.

- Učesnici su zatim počeli da ogovaraju Darijana Radumirovića, a Janjuš im je prepričao intervju koji je obavio sa njim.

Detaljniije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.