Ljubav je pobedila... Bivši učesnici Parova PONOVO zajedno! Niko ne može da poveruje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2017, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav je pobedila... Bivši učesnici Parova PONOVO zajedno! Niko ne može da poveruje (FOTO)

Fanovi u šoku!

Iako su se nekadašnja Modelsica Ivana Stamenković Sindi i kaskader Uroš Ćertić upoznali 2013. godine u jednom rijalitiju, emotivnu vezu započeli su tek nakon što su oboje izašli iz njega.

Ljubav nekadašnje modelsice i kaskadera trajala je oko devet meseci, nakon čega su se rastali u prijateljskim odnosima. I dok nikada nisu želeli da za medije govore o razlogu raskida, dotle je bivši par imao samo reči hvale jedno za drugo.

I >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << danas, skoro četiri godine posle raskida, oni su u dobrim odnosima, a nije retkost ni da zajedno izađu u noćni provod. Tako su nedavno uživali u jednom prestoničkom lokalu, a zajedničke fotografije objavio je Uroš na društvenoj mreži.

Ono što je mnogima upalo u oko je komentar koji je kaskader objavio na Instagramu, kao odgovor na kompliment koji je Sindi dobila od Uroševih pratilaca.

A post shared by Uros Uki Certic (@uroscertic011) on Mar 16, 2017 at 5:33am PDT

Ova žena je bomba... Ja je obožavam koliko je lepa - napisao je fan kaskadera, a on je odgovorio sa - I ja je obožavam.

A post shared by Uros Uki Certic (@uroscertic011) on Mar 15, 2017 at 7:19pm PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći naOVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.