Ljuba i Vlada ne razgovaraju: Nisi mi drug zbog te ku*ve!

Izvor: Tracara.com, 19.Nov.2014, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljuba i Vlada ne razgovaraju: Nisi mi drug zbog te ku*ve!

Novosadska Barbika je uzrok svađe najboljih drugova (foto: Hello) Pop pevačica Nataša Bekvalac uzrok je svađe dva najbolja druga, Vlade Mandića i Ljube Jovanovića.  Nakon nekoliko godina intezivnog druženja, ova dva poznata rukometaša su zaratila, a uzrok je novosadska Barbika lično. Kako dnevni list Alo! ekskluzivno saznaje, rukometaši su se posvađali jer je Vlada nazvao Natašu “najvećom srpskom k**vom“. Pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << nekoliko godina, Mandić je upoznao Natašu jer se tada zabavljao sa njenom mlađom sestrom Kristinom. Dok se veoma brzo završila veza Vlade i Kristine, Nataša i Ljuba su započeli svoju ljubavnu romansu. Problem između rukometaša je nastao kada je Mandiću počelo da smeta što njegov drug više pažnje posvećuje Bekvalčevoj nego njemu. U toku rasprave, Vlada je nazvao Ljubu ‘pi*kom’ i poručio mu da otvori oči, da ga Nataša vrti oko malog prsta dok ga vara sa strane i tako pravi budalu od njega. Ljuba je bezuspešno pokušao da se odbrani. Vrhunac ovog konflikta je bio jedno veče kada je Mandić pozvao Jovanovića u izlazak, a Vlada je odbio ponudu jer je u tom momentu provodio vreme sa pevačicom, a on mu je odgovorio sledećim rečima “Ti si pi*ka najveća! Ja ne mogu da verujem da si se zaljubio u najveću srpsku k*rvu. Varala te je sa kim je stigla. Sa Ćazimom, sa ovim, sa onim… Ti si pi*ka!” Ovaj sms je videla i Nataša koja se prilično iznervirala i svom dečku postavila ultimatum “Ili Vlada ili ja”.  Pevačica je bila toliko besna da je insistirala da Ljuba okonča porukom njihovo dugogodišnje prijateljstvo i da mu poruči da je ovo poslednji put kako vređa Natašu dok ona gleda kako kuca sms. Jovanović je istog momenta poslušao svoju lepšu polovinu kako otkriva izvor blizak paru i otkriva da se Jovanović sutradan iselio iz zgrade koja je u vlasništvu njegovog bivšeg druga. “Vlada je mnogo pomogao Ljubi, čak mu je dao i stan u zgradi koja je u njegovom vlasništvu, vodio ga na letovanja, zimovanja, kao stariji brat mu je bio. Veoma je povređen zbog ove situacije. Iako je mislio da će se Ljuba udostojiti da razgovaraju o svemu, on je došao i pokupio svoje stvari, koje je preselio kod Nataše, a ključ od stana ostavio stražaru objekta da preda Mandiću” otkriva izvor za Alo! Ni rukometaši ni pevačica se nisu oglasili komentarom na ove tvrdnje.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac posvađala dva druga: Ljuba Jovanović okončao prijateljstvo sa Vladom Mandićem?

Izvor: Story, 19.Nov.2014

Ljuba Jovanović rešio je da stavi tačku na prijateljstvo sa Vladom Mandićem nakon što mu je Nataša rekla da bira između njega i nje..Nataša Bekvalac, foto: Instagram..Naime, kako Alo! piše, Vlada je u više navrata pokušao da skrene pažnju drugu kako ne treba da bude sa pevačicom jer ona...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.