Puklo dugarstvo zbog Nataše: Ljuba i Vlada ne razgovaraju: Nisi mi drug zbog te ku**e!

Izvor: Blic, 18.Nov.2014, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puklo dugarstvo zbog Nataše: Ljuba i Vlada ne razgovaraju: Nisi mi drug zbog te ku**e!

“Jarane, jarane, jarani smo mi, ne daj jednoj ženi da nas rastavi...”, ranije su Ljuba Jovanovića i Vlada Mandić pevali ovu pesmu i harali po beogradskim klubovima i kafanama, ali nakon nekoliko godina intenzivnog druženja i bratstva, oni više ne govore, i to zbog Nataše Bekvalac. Naime, kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, rukometaši su se posvađali jer je Mandić pevačicu nazvao “najvećom srpskom ku*vom”.

- Pre nekoliko godina Vlada je upoznao Ljubu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Natašu jer se on tada zabavljao sa Kristinom. Međutim, veza Mandića i mlađe Bekvalčeve se završila, a Nata i Ljuba su očigledno našli “zajednički jezik” i nedavno učvrstili svoju romansu. Problem između Vlade i Ljube nastao je kada je Mandić rekao svom drugu da ne bude “pi*ka” i da konačno otvori oči, jer ga Nataša vrti oko malog prsta i pravi budalu od njega. S obzirom na to da je Jovanović veoma zaljubljen u Bekvalčevu, on je pokušao da se odbrani i objasni svom drugu da to nije tako kako on misli. Kap koja je prelila čašu dogodila se kada je Vlada jedno veče pozvao druga da izađu u kafanu, a on mu odgovorio da je sa pevačicom. Tada mu je Mandić poslao poruku sledeće sadržine:

“Ti si pi*ka najveća! Ja ne mogu da verujem da si se zaljubio u najveću srpsku k*rvu. Varala te je sa kim je stigla. Sa Ćazimom, sa ovim, sa onim... Ti si pi*ka!”. Ovaj SMS pročitala je i Nataša, koja se mnogo iznervirala i besno je saopštila Ljubi: “Ili Vlada ili ja”. Čak je insistirala da na njene oči Jovanović, sada već bivšem drugu, napiše poruku da je njihovo dugogodišnje prijateljstvo završeno i da je ovo poslednji put da je izvređao pevačicu. Naravno, Ljuba je poslao poruku po želji njegove drage - priča nam izvor blizak proslavljenom rukometašu, i dodaje da se odmah sutradan Jovanović iselio iz zgrade koja je u vlasništvu njegovog bivšeg druga.

Ceo tekst pročitajte na sajtu www.alo.rs ili klikom OVDE
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Nataša Bekvalac je najveća srpska ku**a!"

Izvor: Mondo, 18.Nov.2014

Nakon nekoliko godina lepog druženja dvojica poznatih rukometaša su se posvađala zbog lepe pevačice...Foto: MONDO..Ljuba Jovanović i Vlada Mandić posvađali su se, jer je Mandić nazvao Bekvalčevu "najvećom sprskom ku**om"..."Alo" piše da je Vlada upoznao Ljubu i Natašu dok se zabavljao sa...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.