Ljuba Perućica lije SUZE RADOSNICE - Pevač ne krije sreću zbog rođenja sina Alekseja, obratio se emotivnom porukom

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023, 23:03

Ljuba Perućica lije SUZE RADOSNICE - Pevač ne krije sreću zbog rođenja sina Alekseja, obratio se emotivnom porukom

Podelio je ovaj dirljiv momenat!

Supruga folk pevača Ljube Perućice, Katarina Kolozeus, porodila se danas i na svet donela sina kom su ponosni roditelji dali ime Aleksej.

Ovim povodom Ljuba Perućica se oglasio na društvenim mrežama u vidu snimka iz automobila.

- Ljudi moji dragi, prijatelji, rođaci, kolege, drugari, svi, svi... Svima vam veliko hvala! Ceo dan se kanim da snimim nekakav video, da vam se svima zahvalim, dobio sam od jutros ne znam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koliko hiljada poruka... Ne mogu da stignem da odgovorim svima, izvinjavam se! Ovo je strašno emotivan dan za mene - rekao je on u klipu, dok su mu oči bile pune suza.

- Hvala svima, moje srce je prepuno! Ovo je neverovatna ljubav i podrška! Ja sam bogat čovek! P.S. Izvinite što cmizdrim - naveo je on u opisu objave, a video pogledajte iznad.

Folk pevača smo sreli na jednom prestoničkom događaju, a šta je novopečeni tata imao da izjavi pred kamerama portala Srbija Danas pogledajte u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(VIDEO) PERUĆICA SKROZ ISCEPAN! Slavi rođenje sina, SRCE MU JE PUNO - peva sa Kaćom Grujić, nazdravlja sa Dinčom

Izvor: Blic, 10.Nov.2023, 00:19

Folker Ljuba Perućica danas je postao tata, kad je njegova supruga Katarina Kolozeus na svet donela sina Alekseja, a sad je upriličio veliko slavlje povodom prinove.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.