Izvor: Scandal.rs, 18.Jul.2019, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepi Mića opleo po Marki: Nadobudni seljačić bolje da se ŽENI, nego što priča bajke! NAJVEĆI ULOV mu je Luna!

Iako je “Zadruga 2” završena, rat između Lepog Miće i Marka Miljkovića ne jenjava. Tako je pevač je javno istakao da Miljković ne zaslužuje visoko drugo mesto koje je osvojio učešćem u “Zadruzi 2”, da bi mu Marko takođe uzvratio prozivkama. Marko je tokom gostovanja u emisiji “Zadruga – narod pita” rekao da je kupio The post Lepi Mića opleo po Marki: Nadobudni seljačić bolje da se ŽENI, nego što priča bajke! NAJVEĆI ULOV mu je Luna! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Drago mi je što sam od Slobe i Marka napravila zvezde, ranije nisu imali ništa!

Izvor: 011vodič.com, 18.Jul.2019

Marko Miljković i Sloba Radanović osvojili su visoke plasmane u “Zadruzi”, Sloba visoko četvrto mesto u prvoj sezoni, a Marko je bio vicešampion u drugoj sezoni. Luna kaže da joj je drago što im je pomogla da uspeju u rijalitiju, ali i van njega. – Ja sam uvek bila skromna i nisam nikad...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.