Lepa glumica ne skriva vezu sa Viktorom Savićem, a pominje čak pojedinosti o venčanju

Izvor: Svet, 17.Mar.2017, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa glumica ne skriva vezu sa Viktorom Savićem, a pominje čak pojedinosti o venčanju

<

A post shared by Teodora Miljkovic (@laylareikoartis) on Feb 13, 2017 at 6:15am PST


Viktor Savić (33) već godinu dana u vezi je sa 12 godina mlađom koleginicom Teodorom Miljković, koju je javnost upoznala u seriji “Budva na pjenu od mora”.
Sve detalje svoje romanse par je uspevao da sakrije od očiju javnosti, a mlada glumica tek sada je progovorila o vezi sa Viktorom.
“Naša veza potpuno je javna i osim toga da smo zajedno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nema tu nešto mnogo da se kaže. Uživamo, to je najbitnije”, rekla je Teodora za Story.


A post shared by Teodora Miljkovic (@laylareikoartis) on Feb 10, 2017 at 7:28am PST


Inače, njih dvoje su se nedavno vratili sa zajedničkog zimovanja u Italiji, a iako se pisalo da vezu planiraju ovog proleća i da kruniše brakom, glumica kaže da za to nisu još spremni.
“Još sam na fakultetu i trenutno idem na predavanja, tako da mi venčanje nije ni na kraj pameti”.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.