Lepa Lukić otkriva za novi SCANDAL! Nada Topčagić laže da sam joj spustila slušalicu!

Izvor: Svet, 17.Mar.2017, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Lukić otkriva za novi SCANDAL! Nada Topčagić laže da sam joj spustila slušalicu!

Nada Topčagić nedavno je dala intervju i tom prilikom izjavila kako ne zna šta Lepa Lukić ima protiv nje, pa ju je tim povodom pozvala telefonom, ali joj je Lepa spustila slušalicu! Tragom ove informacije, Lepa Lukić samo za novi broj tabloida SCANDAL! Objašnjava Nadinu izjavu:
“Nada je pričala za mene kao šte će mi rijaliti i da je to trebalo da radim dok sam bila mlada, a ne sada kada sam baba! Istina je da me je pozvala, ali je ona meni spustila slušalicu”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << rekla nam je Lepa.
Šta je još Lepa rekla o Nadi za SCANDAL! Da li će se pomiriti, ili uopšte čuti, te šta misli o koleginici bez dlake na jeziku, čitajte samo u novom broju najčitanijeg i najtiražnijeg tabloida SCANDAL! koji je u prodaji na svim kioscima!
A šta vas još očekuje u novom broju, pogledajte OVDE!

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.