Lepa Brena i Saša Popović u Eliti: Učesnici rijalitija potpuno ZANEMELI od iznenađenja koje im je priređeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2023, 23:19

Lepa Brena i Saša Popović u "Eliti": Učesnici rijalitija potpuno ZANEMELI od iznenađenja koje im je priređeno

Ovo nisu očekivali...

Na adresu Bele kuće stiglo je pismo Velikog šefa koje je sve učesnike "Elite" ostavilo bez teksta.

Kako je produkcija otkrila, pred kamerama će publika imati priliku da uskoro gleda Lepu Brenu i Sašu Popovića, ali na nešto drugačiji način.

- Draga Elito, podsećamo vas da je specijalan zadatak "Mađarska" u toku. Svi koji učestvuju u zadacima moraju biti u uniformama, i svi argeolozi moraju biti izmazani blatom - započeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je čitanje pisma Predsednik, te nastavio:

- Sada je vreme da saznate koja će još dva učesnika koji će osim onih koji su već dobili zadatak sad dobiti svoj. Miljana i Predsednik biće Lepa Brena i Saša Popović. Na njima dvoma je da izvežbaju nastup za pesmu "Janoš". Osim toga, do nastupa moraju biti u ulozi Saše i Lepe Brene. Jedino neće morati da budu kada spavaju. Pozdrav, Veliki šef - završio je ovonedeljni vođa čitanje pisma.

- Jao, majko moja mila - uzdahnula je Kulićeva.

Pogledajte više o tome kako će sve da izgleda klikpom na video ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.