Leonardo Dikaprio će u Dubrovniku snimati novu verziju priče o Robinu Hudu

Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2016, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo Dikaprio će u Dubrovniku snimati novu verziju priče o Robinu Hudu

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić je najavio da će se u tom gradu biti sniman najveći filmski spektakl do sada u Hrvatskoj.

Prema njegovim rečima, u pitanju je film u produkciji studija “Lionsgate”,  “Robin Hood: Origins” koji će nadmašiti sve dosadašnje produkcije u Dubrovniku, čak i “Igre prestola” i “Ratove zvezda”.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Leonardo Dikaprio će u Dubrovniku snimati novu verziju priče o Robinu Hudu

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Leonardo Dikaprio snima film u Dubrovniku

Izvor: N1 televizija, 13.Jul.2016

Holivudski spektakl "Robin Hud" ove zime će se snimati u Dubrovniku, objavio je gradonačelnik ovog grada Andro Vlahišić...Na filmu bi trebalo da se pojavi Džejmi Foks, dok će iza kamere u ulozi reditelja biti Leonardo Dikaprio..."Dubrovnik će biti kulis za Notingem. Dubrovnik će biti defakto...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.