Lekari odlučili da operišu Darka Lazića zbog unutrašnjeg krvarenja

Izvor: Svet, 25.Okt.2018, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari odlučili da operišu Darka Lazića zbog unutrašnjeg krvarenja

Lekari KBC Zemun odlučili su da operišu pevača Darka Lazića. Pevača su odveli u operacionu salu kako bi ga hitno operisali.
Još se ne zna kakvo je zdravstveo stanje Darka Lazića, da li se tokom noći pevačevo zdravstveno stanje pogoršalo ili je reč o planiranoj operaciji.
Darko Lazić otkako je stigao u KBC Zemun ima unutrašnje krvarenje i bila je planirana operacija čim mu se stabilizuje stanje. Kako prenose pojedini mediji, pevač je odveden na operaciju zbog krvarenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u stomaku, ali to još nije potvrđeno.
Ispred bolnice se nalazi otac Darka Lazića koji je razgovarao sa nekim preko telefona i može da se čuje kako je rekao da su pevača odveli u operacionu salu.
SvetSvet
The post Lekari odlučili da operišu Darka Lazića zbog unutrašnjeg krvarenja appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Operisan Darko Lazić

Izvor: Mondo, 25.Okt.2018

Pevač jutros hitno operisan u KBC Zemun - prebačen u šok sobu..Hirurzi KBC "Zemun" operisali su danas Darka Lazića, pevača koji je pretrpeo stravične pobrede u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak ujutru...Operacija je trajala oko dva sata, prebačen je u šok sobu, ali se zdravstveno...

Nastavak na Mondo...

Svi detalji operacije Darka Lazića: Lekari mu operisali slezinu, zaustavljeno unutrašnje krvarenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2018

Lekari su morali hitno da ga operišu i otvore stomak kako bi pronašli mesto unutrašnjeg krvarenja koje je postalo opasno po život..Pevač Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, nakon koje je prebačen u KBC Zemun, lekari se bore za njegov život, a zbog obilnog unutrašnjeg krvarenja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.