Svi detalji operacije Darka Lazića: Lekari mu operisali slezinu, zaustavljeno unutrašnje krvarenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2018, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi detalji operacije Darka Lazića: Lekari mu operisali slezinu, zaustavljeno unutrašnje krvarenje

Lekari su morali hitno da ga operišu i otvore stomak kako bi pronašli mesto unutrašnjeg krvarenja koje je postalo opasno po život

Pevač Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, nakon koje je prebačen u KBC Zemun, lekari se bore za njegov život, a zbog obilnog unutrašnjeg krvarenja hitno je prebačen u operacionu salu.

ZAVRŠENA OPERACIJA DARKA LAZIĆA! Lekari zaustavili unutrašnje krvarenje

Dvočasovna operacija je završena za koju su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lekari još od sinoć pripremali Lazića.

Hitno su morali da ga operišu i otvore stomak kako bi pronašli mesto unutrašnjeg krvarenja koje je postalo opasno po život. Darku je operisana slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje.

Laziću, koji je u utorak doživeo tešku saobraćajnu nesreću, stanje se pogoršalo i,zbog unutrašnjeg krvarenja u predelu stomaka, hitno je prebačen u operacionu salu. Zbog unutrašnjeg krvarenja na skenerima nije bilo moguće utvrditi gde tačno krvari, pa je samim tim i operacija bila rizičnija. Podsetimo, pevač ima više povreda, polomljena mu je vilica, noga mu je ispala iz kuka, polomljena su mu rebra, ali i noga na više mesta. Zbog težine povreda i opšteg stanja lekari su ga uveli u indukovanu komu, a u sredu su mu prvo otkazali bubrezi, pa jedno kućno krilo. Tokom popodneva navodno je dobio i unutrašnje krvarenje.

Pratite nas na našem Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.