Lejdi Gaga priznala: Verena sam! A ovom frajeru će reći sudbonosno DA (FOTO)!

Izvor: Prva.rs, 17.Okt.2018, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga priznala: Verena sam! A ovom frajeru će reći sudbonosno DA (FOTO)!

Nakon što je zaludela svet svojom ulogom u filmu "Zvezda je rođena', američka pevačica Lejdi Gaga u ponedeljak je na svečanosti časopisa "Elle" potvrdila veridbu sa agentom Kristianom Kerinom (49).
"Hvala svima onima koje volim. Hvala mojem menadžeru Bobiju, mom vereniku Kristianu... Oni su ti koji svakog dana brinu za mene. I na tome im hvala", rekla je Gaga.

Ovim je pevačka zvezda napokon potvrdila nagađanja o veridbi, koja su počela još prošle godine.
Progovorila >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je pevačica i o tome kako se u Holivudu "oseća kao fetus" i da se na žene još uvek gleda kao na objekt. 
"Pre ove svečanosti, probala sam haljinu za haljinom, korset za korsetom, jedne štikle pa druge, odeću raznih materijala i najlepše svile na svetu. Biću iskrena, postalo mi je muka. Zapitala sam se šta to zaista znači biti žena u Holivudu. Nismo mi samo objekti koji zabavljaju ovu industriju", poručila je.

Pevačica je zatim pričala o seksualnom zlostavljanju, duševnoj boli i zamolila je žene širom sveta da "podignu" svoj glas jer se on mora čuti. 
"Kao osoba koja je preživela seksualni napad u industriji poput ove, kao žena koja još uvek nije dovoljno hrabra da kaže njegovo ime, kao žena koja živi s hroničnom boli, kao žena kojoj je još kao mladoj uslovljeno da sluša ono što su joj muškarci govorili da mora da radi, danas sam odlučila da želim da povratim ženama snagu. Zato danas nosim pantalone" ispričala je Gaga koja za taj događaj odabrala predimenzionalno odelo Marka Džejkobsa.
Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Lady Gaga o seksualnom zlostavljanju: Želela sam da povratim moć u svoje ruke

Izvor: Tracara.com, 17.Okt.2018

Lady Gaga prošlu noć je provela u Los Anđelesu, gde joj je odana počast kao jednoj od ovogodišnjih žena Holivuda, na manifestaciji magazina Elle. Pevačica, koja se ovog meseca ostvarila u ulozi glumice u filmu Zvezda je rođena, rekla je da se oseća kao fetus u Holivudu i da je za vreme snimanja...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.