Lady Gaga se verila

Izvor: Tracara.com, 16.Okt.2018, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lady Gaga se verila

Iako se trude da detalje svoje veze drže dalje od očiju javnosti, Lady Gaga je sinoć potvrdila da se verila za agenta Christiana Carina. Naime, spekulacije o njihovoj vezi su počele da se šire još prošle godine, ali ni pevačica ni njen izabranik ni jednom nisu zvanično potvrdili ove navode – do sada. Gaga je tokom jučerašnjeg događaja u Holivudu u svom govoru spomenula i svog ‘verenika’. “Hvala svim mojim voljenima. Bobby (menadžer), volim te. Svima za stolom pet. Mom vereniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Christianu. Svim mojim bližnjima koji se brinu o meni svakog dana”, rekla je između ostalog Gaga u svom govoru. Lady Gaga confirms her engagement to Christian Carino last night as she thanks him as her "fiance" during her Women in Hollywood speech! pic.twitter.com/u0Kqy6zN0k — Lady Gaga Media (@GagaMediaDotNet) October 16, 2018 Pevačica i agent za talente otpočeli su romansu u februaru prošle godine, ali su se uvek trudili da vezu ne eksponišu za javnost.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pop pevačica na dodeli nagrada otkrila da se verila

Izvor: B92, 17.Okt.2018, 09:38

Poznata pevačica Lejdi Gaga potvrdila je ono o čemu se već dugo nagađa...Pop pevačica je na dodeli nagrada Women in Hollywod časopisa El otkrila da je njen dečko i agent Kristijan Karina sada njen verenik...Nakon što joj je latino diva Dženifer Lopez uručila nagradu Lejdi Gaga je sa bine uputila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.