Lazar Ristovski i Anica NA GODIŠNJICU VEZE OBJAVILI PRELEPE VESTI, ovo je REAKCIJA njegovih sinova

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 12:35

Lazar Ristovski i Anica NA GODIŠNJICU VEZE OBJAVILI PRELEPE VESTI, ovo je REAKCIJA njegovih sinova

Verovali ili ne, ali veza Anice Lazić i Lazara Ristovskog traje oko godinu dana.

Nešto više je prošlo otkako je glumac odlučio da stavi tačku na čak tri i po decenije braka sa koleginicom Danicom, sa kojom ima dvojicu sinova.

Svi su posle Daničine potvrde o razlazu ostali u šoku, ipak izgleda da ni ona nije imala ništa protiv toga.

Ljubav se jednostavno ugasila i taman kada je trebalo da privedu kraju ono "da ostarimo zajedno i budemo do kraja života >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ljubavi" ispostavilo se da tog glavnog temelja - ljubavi - više nema.

Nije dugo prošlo a Lazar, za kojeg se pričalo da je Danicu prevario, pronašao je sreću kraj čak 39 godina mlađe devojke Anice Lazić, koja sebe naziva glumicom, u šta je uveren i Lazar koji je bivšoj supruzi dao otkaz ne bi li novu devojku zaposlio u nastavku projekta "Drim tim".

Na nastavku obožavane serije dugo se radilo, napokon došlo je vreme da se predstavi publici, što je zaljubljeni par, svako na svom profilu, objavio na društvenim mrežama.

Kakav odnos oni gaje sa Anicom, da li su je prihvatili za sada će ostati tajna. Ono što je sigurno je da oca neizmerno vole i profesionalno podržavaju.

Srbija Danas/Pink.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.