Lana Dramićanin: Pravnica u ulozi sexy voditeljke

Izvor: Poznati.info, 05.Sep.2010, 02:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lana Dramićanin: Pravnica u ulozi sexy voditeljke


Ukoliko ste listajući kanale naišli na vremensku prognozu telvizije 'OBN', gde atraktivna voditeljka oskudno odevena govori o vremenu koje nas očekuje, sigurno ste se zapitali ko je 'Lana' ili vam je ovo lice bilo poznato po pojavljivanju na nekoj televiziji u Srbiji. Ali jedno je sigurno. U ovom izdanju je sigurno niste videli.
Lana Dramićanin je rođena Beograđanka koja je diplomirala na Pravnom fakultetu u Beogradu, a pored toga je završila i Španski jezik. I sve to je uspela sa samo dvadeset četiri godine! Pored španskog ona tečno govori engleski i francuski jezik. Pre nego što je došla na 'TV OBN' vodila je emisiju 'Rally' koja se bavila automibilizmom na 'Radio Televiziji Srbije'.
A na koji način ova...

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.