LUNA STAVILA TAČKU NA SKANDAL: Priznala sve o PEVANJU NA PLEJBEK - Svi ŠOKIRANI OVIM njenim PRIZNANJEM

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2018, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA STAVILA TAČKU NA SKANDAL: Priznala sve o PEVANJU NA PLEJBEK - Svi ŠOKIRANI OVIM njenim PRIZNANJEM

Šapnula mu na žurci.

Ukućani Bele kuće su se sinoć predstavili u punom sjaju i pravom svetlu na "Zadrugoviziji", pa tako i Luna Đogani koja je odnela pobedu u čak dve od četiri kategorije. Osim vernih fanova, gledalaca koji su glasali, Luna je dobila i prijatne komentare žirija, a najviše Zorice Brunclik, što je donekle i najvažnije.

Pogledajte rezultate

Luna se predstavila sa pesmom Emine Jahović "I da mogu", za koju je naglasila da je autobiografska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na neki način, a već danima unazad Đoganijeva priča kako će se oprobati u pevačkoj karijeri.

Ipak, na društvenoj mreži Instagram pojavili su se razni snimci gde se, kako kažu, jasno čuje da Luna Đogani zapravo ne peva, kao i da to nije njena boja glasa i da u samo određenim segmentima pušta glas. Ova situacija ih je podsetila na početak karijere njene majke Anabele, gde je opšte poznato da je ona samo otvarala usta a da je druga devojka pevala umesto nje.

Nakon "Zadrugovizije" ova informacija je dopela i u rijaliti, a prvi ju je dobio Miki Đuričić koji je odmah pohitao do Lune i ispričao joj, na šta je ona odmahnula glavom.

- Ma pevala sam ja - stavila je Đoganijeva Mikiju do znanja, a ceo momenat pogledajte na 2:30:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MOJA ĆERKA NEMA OD ČEGA DA SE PERE: Anabela stala u Luninu odbranu! Pohvalila njen nastup na Zadrugoviziji, pa progovorila o Teodori Džehverović (VIDEO)

Izvor: Press, 25.Dec.2018, 10:58

Oduševljena je sinoćnim nastupom svoje najstarije ćerke na spektakularnoj "Zadrugoviziji", koju je sinoć pratio čitav Balkan! . Blogerka Luna Đogani sinoć je trijumfovala...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.