LUNA PONOVO KOD DOKTORA: Nakon odstranjivanja tumora, Đoganijeva uslikana OVDE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2022, 22:58

LUNA PONOVO KOD DOKTORA: Nakon odstranjivanja tumora, Đoganijeva uslikana OVDE!

Donela odluku.

Luna Đogani je nedavno imala intervenciju na kojoj joj je odstranjen benigni tumor dojke. Njoj su na redovnoj kontroli uočili promenu na levoj dojci, nakon čega je urađena biopsija, potom i operacija.

- Doktorka mi je našla promenu. Rekla je da to ne mora da bude loše, ali da može da bude nešto što mora da se prati. Išla sam na biopsiju i tu se pokazalo da mi je promena benigna. To je tumor, ali benigni, pronađen je na levoj dojci. To kroz godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << može da se promeni i ode na drugu stranu, neću da izgovorim - rekla je Luna i dodala:

- Htela sam odmah to da odstranim i ne razmišljam, nema potrebe da se čeka. Odmah sam se čula sa hirurgom, on je rekao da to treba da se odstrani, odradila sam sve analize, otišla i trajalo je sat i po. Probudila sam se i bila sam okej - ispričala je Luna.

Deset dana nakon operacije, Luna se skoro potpuno oporavila, pa se vratila poslu i porodičnim obavezama, ali se posvetila i svom izgledu. Ona je na Instagramu objavila da je ponovo završila u jednoj klinici, ali je ovoga puta poseta lekaru bila iz estetskih razloga, budući da je Đoganijeva odlučila da ubrizga botoks.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.