LUNA JE ZBOG TOGA RAZAPETA: Anabela napadnuta da NE VODI računa o higijeni, OVO je DOKAZ?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2018, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA JE ZBOG TOGA RAZAPETA: Anabela napadnuta da NE VODI računa o higijeni, OVO je DOKAZ?! (FOTO)

Žestoko je osudili.

Pevačica Anabela Atijas je nedavno izbacila duetsku pesmu, koja predstavlja projekat grupe Fanki Dži, sa bivšim mužem Gagijem Đoganijem. Pesma se zavrtela, pregledi na Jutjubu rastu, međutim fanovi rijalitija Zadruga, u kojem učestvuje Anabelina ćerka Luna, primetili su jedan detalj na pevačici u spotu koji im se nikako nije dopao.

KOST I KOŽA: Nataša Bekvalac neviđeno smršala - svi zabrinuti, a pevačica zatim otkrila OVO! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << TEŠKO JOJ JE

Poznati često deci daju ČUDNA IMENA, ali Skaj Vikler je APSOLUTNI POBEDNIK! A tek OVAJ pevač! Bizarno!

Naime, oni su osuli paljbu na pevačicu jer su ugledali fleku od znoja kada je u jednom trenutku u spotu zaigrala i podigla ruke. Mnogi su komentarisali kako je ovo znak da Anabela ne vodi računa o higijeni, te da profesionalcu ovako nešto u spotu nikada ne bi smelo da se dogodi. Podsetimo, Luna Đogani je mesecima tokom učešća u Zadruzi bila na meti sličnih kritika.

Ne, ona nije žena koja gaji decu i uživa u tome, ona je majka iz pakla! I to stalno pokazuje na TV

Ipak, kako se spotovi snimaju u drugačijim uslovima i pod mnoštvom reflektora sigurni smo da je Anabeli samo bilo vruće, a da se potom u spotu ova greška potkrala.

NIKAD VIĐENO U SRBIJI! Karleuša se OVAKO pojavila u Zvezdama Granda i izazvala OGROMAN BES! (FOTO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SKINULI BUBICE: Đogani POD JORGANOM! Palo strasno ljubljenje i maženje, kamere SVE SNIMILE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2018

Ona nije skidala osmeh sa lica...Brat Lune Đogani, Adam završio je danas u krevetu sa bivšom devojkom Minom Vrbaški. Nakon igre "Asocijacije" u kojoj su pobedili, veseli i nasmejani su se osamili i razmenjivali nežnosti...PRISEĆAMO SE: Milena i Dragan su se venčali na ovaj NEOBIČAN način - a...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.