Izvor: Scandal.rs, 24.Jan.2020, 02:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA I TEODORA SU BILE KU*VE U ZADRUZI! Lepi Mića napravio haos u ZADRUZI!

Zadrugari su dobili novi zadatak, a to je snimanje serije “Nemoguća ljubav”. Oni će snimati seriju, a uloge su već podeljene. Lepi Mića je tu da kao jedan od najiskusnijih zadrugara bude režiser i ostalima da instrukcije kako bi njihov performans bio uspešan. Ipak nekim zadrugarkama se nije dopalo kako su uloge podeljene, pa je The post LUNA I TEODORA SU BILE KU*VE U ZADRUZI! Lepi Mića napravio haos u ZADRUZI! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OVO su Tara i Mateja radili NA SRED DNEVNE SOBE! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 24.Jan.2020

Tara Simov i Mateja Matijević svakog dana pokazuju koliko se vole, a strast između njih sve više se rasplamsava. Svaku priliku koriste da pokažu koliko su zaljubljeni. Zadrugari su glumili u filmu “Nemoguća ljubav”, koji su dobili kao ovonedeljni zadatak, a nakon iscrpnog snimanja, Tara i Mateja...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.